Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ειδική αποστολή...

Γιάννης Τανής, Γιώργος Μυστακίδης και Mανώλης Τζαμαριαδάκης

RΜC Grand Finals 2018 από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Conde-Paraíba Brazil. Ναι σωστά, στην Βραζιλία η πιο λαμπρή Παγκόσμια εκδήλωση karting στον κόσμο! Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως Ολυμπιάδα του αθλήματος κι είναι γεγονός πως η Bombardier Recreational Products, δίνει την ανάλογη χρεία στον ετήσιο τελικό της.

Ξημερώματα σήμερα ξεκινά το ταξίδι της η Ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στον αγώνα. Τρεις οδηγοί σπουδαίου χαρακτήρα και με ιδιαίτερες ο κάθε ένας ικανότητες. Ο 'εξάστερος' Μανώλης Τζαμαριαδάκης (DD2)... απ' την στιγμή που έχει πάρει μέρος σε έξι Παγκόσμιους τελικούς, αναβαίνοντας μάλιστα στο βάθρο τις δύο! Ο πενηνταεξάχρονος οδηγός της Praga Zahos Kart που ξεκίνησε τους αγώνες karting to 2001, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού karting.

Oι Γιώργος Μυστακίδης (DD2) στα στα εικοσιπέντέ του και ο δύο χρόνια μεγαλύτερος του Γιάννης Τανής (Senior) αμφότεροι της Prt Μotorsport ταξιδεύουν στην Βραζιλία για να πάρουν μέρος σε αγώνα ανάλογου επιπέδου για πρώτη φορά. Ο Γιώργος ξεκίνησε τους αγώνες πριν τρία χρόνια αντίθετα από τον Γιάννη που άρχισε το 2000 από την κατηγορία mini. 

Eυχόμαστε σε όλους να απολαύσουν το ονειρικό αυτό ταξίδι σε μία χώρα που το motorsport είναι ιδιαίτερα εκτιμημένο. Nα ζήσουν και να χαρούν την συμμετοχή τους σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα.