Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μία ενδεκάδα... μέλλον!


Πρεμιέρα και για την κατηγορία mini, την Κυριακή, 19 Ιουλίου με τον 1ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2020. Στην πίστα (Κartodromo) βρέθηκαν έντεκα λιλιπούτειοι πιλότοι προκειμένου να διαγωνιστούν στις γνωστές δύο ηλικιακές κλάσεις. Σε αυτή της ''γενικής'' κατάταξης 8-12 και στην ''μικρή'' Β, των 8 έως 10 ετών.   


Και ενώ οι θέσεις στο βάθρο ήταν έξι (3+3 στην Β=6) τα πρόσωπα που συμπλήρωσαν την απονομή στο τέλος ενός περιπετειώδους αγώνα ήταν πέντε. Ο Νικόλας Σουβατζόγλου (Φωτ.: Πάνω), οδηγός της ''μικρής'' ηλικιακής κλάσης, ήταν εντυπωσιακός και βρέθηκε και στα δύο βάθρα!. Ηταν νικητής στην ''Β'' και πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Έτσι ο μικρός έβαλε υποψηφιότητα και για τους δύο τίτλους στο τέλος της χρονιάς. Ο Θεόδωρος και Ελένη (Φωτ.: Kάτω) παρακολουθούν τον μικρό τους οδηγό με διακριτικότητα δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα γονικής-σωστής συμπεριφοράς στο ταλαντούχο παιδί τους, σε όλους! 


Οι Νικόλας Φραγκάκης συνεχίζοντας τις περσινές του σπουδαίες εμφανίσεις είχε ''διπλή πρεμιέρα. Εκτός από την συμμετοχή του στον αγώνα, που ήταν και αρχή του φετινού ''μαραθωνίου'' του Πανελλήνιου θεσμού, ήταν και η πρώτή του με την νέα (Praga Zahos Karting) ομάδα. Ο Νικόλας ήταν ο νικητής του αγώνα, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο...

                             

Ένας αντίπαλος που δούλεψε πολύ, βελτιώθηκε τα μάλα και έδειξε πως θα είναι μαζί με τους ''Νικόλες'' Φραγκάκη και Σουβατζόγλου οι πρωταγωνιστές στην φετινή σαιζόν! Ο Φαίδωνας Παπαφιλίππου ήταν κι αυτός σπουδαίος, εδειξε τις δυνατότητές του και τερμάτισε δεύτερος! 


Και στη mini B, δεξιά (2ος) του νικητή, όπως προαναφέραμε, Νικόλα Σουβατζόγλου, ήταν ο εκ Καλαμάτας Γιαννάκης Ζησιμόπουλος (Φωτ.: Πάνω) που έκανε σπουδαία προσπάθεια, με την υποστήριξη του ''Ασφαλιστικού Πρακτορείου Παπαφιλίππου''. Αριστερά (3ος) και πρώτος ''rooky'' ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος(Φωτ.: Kάτω) από την BirelArt του Στάθη Ξηνταβελώνη, που παρά την άτυχη στιγμή του στην αρχή του αγώνα συγκεντρώθηκε και ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτό του παρθενικό αγώνα!


Επόμενο ραντεβού όλων μικρών και μεγάλων οδηγών, πιστών στον Εθνικό μας θεσμό, στην Καλαμάτα στην πίστα San Nicolas, δίπλα στη θάλασσα! Στις 30 Αυγούστου!