Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

''Παρών...'' τώρα, γιατί μετά τις 7 θα΄ναι αργά!


Το ''παρόν'' είναι τμήμα τού χρόνου κατά το οποίο υπάρχουμε, ομιλούμε ή ενεργούμε, κατ’ αντιδιαστολή προς το παρελθόν και το μέλλον. Η φράση δίνω ή θα δώσω το ''παρών'' σημαίνει ότι ανταποκρίνομαι σε μια πρόσκληση, παρευρίσκομαι ή θα παρευρεθώ συμμετέχω ή θα συμμετάσχω. Η λέξη (το) ''παρών'', όταν χρησιμοποιείται ως ουσιαστικοποιημένη μετοχή, λαμβάνει τη σημασία της λέξης παρουσία, ανεξαρτήτως γένους και αριθμού...

Γιατί όλα αυτά..; Για τον απλούστατο λόγο του ''παιχνιδιού'' που ανακαλύφθηκε με την χρονική δήλωση συμμετοχής σε ένα αγώνα. ''Να δούμε ποιος θα δηλώσει...'', ''...να δηλώσει πρώτα ο ένας ή ο άλλος...'' και μετά από όλα αυτά να δηλώσω κι εγώ! Παιχνίδι δίχως έννοια... κανείς δεν υπήρξε ταχύτερος του άλλου, έστω και μισό δέκατο του δευτερολέπτου, επιλέγοντας την στιγμή της δήλωσης συμμετοχής σε αγώνα.

Ευτυχώς το ''παιχνίδι'' αυτό οι οδηγοί το κρίνουν άχαρο, αδιάφορο και κωμικό... Αυτό το ''παιχνιδάκι'' το δημιουργούν άνθρωποι που δεν έλυσαν διαφορές έχοντας αντίπαλο το χρονόμετρο, δεν γνωρίζουν την ομορφιά της οδήγησης του kart ή θέλουν να καπηλεύονται την επιτυχία, την απόδοση του οδηγού τους που μπορεί να είναι παιδί τους(!!!), οδηγός τους ή το ''παιζουν'' μανατζερ, μηχανικοί, κόουτς...

Και επί του προκειμένου, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, λήγη η πρώτη προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο 12ο P.i.C.K. 2020.Παράλληλα και οι παροχές που προσφέρουν οι διοργανωτές! Το οριστικό ''κλείσιμο'' των συμμετοχών έχει οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου. Παρατηρείται ιδιαίτερο ενδιαφέρον την συμμετοχή στην κορυφαία αγωνιστική εορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χωρά μας που το P.i.C.K., αλλά ο ένας περιμένει τον άλλο για να δηλώσει συμμετοχή!

Σοβαροί να είμαστε... ας δηλώσετε συμμετοχή και αδιαφορείτε με το τι θα κάνει ο άλλος, μπείτε στο πραγματικό αγωνιστικό παιχνίδι, οδηγήστε σωστά γρήγορα και σβέλτα και νιώστε την μοναδική εμπειρία... Όλα τα υπόλοιπα είναι για απλή κατανάλωση λέξεων!