Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Κάθε χρόνο και περισσότερα για τους οδηγούς!


Το P.i.C.K. μας έφτασε (Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου) και ''κόντρα'' στα δεδομένα της εποχής, με πλούσιες παροχές για τους οδηγούς. Ο διοργανωτές στηρίζουν τον θεσμό που καθιέρωσαν επί 12 συναπτά έτη και τιμούν τους πρωταγωνιστές του! Οι οδηγοί αγώνων karting αυτοί που στην κυριολεξία αποτελούν με τον ρόλό τους, τον ακρογωνιαίο λίθο του μοναδικού σιρκουί πόλης που γίνεται στην χώρά μας, τιμούνται από τους διοργανωτές με μοναδικές παροχές!

Λόγω των περιορισμών που μοιραία ανακύπτουν εξαιτίας της πανδημίας του covid -19 και στο πλαίσιο της ενίσχυσης του θεσμού, το P.i.C.K. θέλοντας να στηρίξει τους οδηγούς οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν κάθε χρόνο την διοργάνωση με την συμμετοχή τους, αποφάσισε να παράσχει σε όσους δηλώσουν συμμετοχή και εκκινήσουν στην κατηγορία τους τα εξής προνόμια:

Δωρεάν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Mediterranee Hotel, το οποίο λειτουργεί βάση όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Δωρεάν ένα σετ ελαστικών για το 12ο P.i.C.K.

Δωρεάν ένα σετ ελαστικών για το 13ο Pick 2021 (Εφόσον δηλώσουν συμμετοχή και εκκινήσουν)

Παράλληλα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή και εκκινήσουν στο 12ο P.i.C.K. θα μπουν σε κλήρωση, και ένας τυχερός θα κερδίσει 1000 ευρώ μετρητά, ανεξάρτητα από την θέση κατάταξης (Η παροχή είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία απονομής επάθλων των 3ων νικητών κάθε κατηγορίας)

Οι παραπάνω παροχές ισχύουν για όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν το κατώτερο αριθμό 14ων συμμετοχών βάση του συμπληρωματικού κανονισμού, έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα!