Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Συμπληρώνοντας σωστά την μέρα!


 Ποιο είναι το δικό σου απωθημένο..; Μια επιθυμία που καταπιέστηκε ή γίνεται ακόρεστη ακόμα και αν την ικανοποιήσεις. Μια αγνή που δεν στηρίζεται απαραίτητα στην λογική ή στις πρακτικές ανάγκες, αλλά στο “Το θέλω και δεν έχει σημασία το γιατί...” Πόσο εύκολο ήταν να εκπληρώσεις την επιθυμία σου, οδηγώντας ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό. Το kart, ήταν η απόλυτη προσιτή ευχαρίστηση. Παράλληλα σε σχέση με τις επιδόσεις του το οικονομικό αντίτιμο, είναι προσιτό. Φυσικά πολλοί το προσέγγισαν και δεν μπορούσαν να το ''πάνε'' ούτε ευθεία κι έτσι το χαρακτήρισαν: Παιδικό, ένεκα της τρομάρας τους! Τα τελευταία χρόνια τα ''καρτάκια'' όπως πολλοί τα αποκαλούν, συμπλήρωσαν τις λύσεις των επιθυμιών και στο χώμα. Μάλιστα με την διοργάνωση του ''Dirt Game'' η απάντηση ήταν πλούσια εκπλήρωση επιθυμιών, απολυτο αγωνιστικό στο χώμα και φουλ αγωνιστικές δραστηριότητες. Τα τελευταία χρόνια τα Legent Cars εκπλήρωσαν και τις επιθυμίες αυτών που ήθελαν μεγαλύτερες πίστες, μακριά από τις καρτόπιστες και τις χωμάτινες περιπέτειες!
                                                                                   

Κυριακή απόγευμα, επιστρέφοντας από το 12o P.i.C.K., παρέα με τον αθεράπευτα ρομαντικό φίλο του motorsport, Γιώργο Δρακόπουλο που συνδεόμαστε με φιλία 40 και πλέον ετών. Οδηγός-μηχανικός που τα έχει κάνει όλα, με αυτοκίνητο, καρτ, μοτο-γουρούνα, χωμάτινο φορμουλάκι... ''...Δεν σταματάμε στο Σπαθοβούνι, να δούμε τι παίζει...;'' Δεν θέλαμε και πολύ να συμπληρώσουμε την μέρά μας, είχαμε δει ένα απίστευτα όμορφο αγώνα karting, χωμάτινο φορμουλάκι σε ασφάλτινη εκδοχή στην πίστα της πλατείας Γεωργίου και τα Legend Cars να γυρίζουν δαιμονισμένα... Μας έλειπε λίγο χώμα!              

Ο Άρης Τσάτσαρης που απο το 1982, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία, επιχειρώντας στον απαιτητικό κλάδο του ρεκτιφιέ, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διάφορες μορφές αγώνων, ήταν εκεί. Προσηλωμένος στο καινούργιο του ''παιχνίδι'' το χωμάτινο φορμουλάκι που την ερχόμενη Κυριακή, θα κάνει πρεμιέρα και σε αυτό το είδος των αγώνων. Dirt Game λοιπόν την Κυριακή και ο Άρης στο Σπαθοβούνι, συγκεντρωμένος στην προσαρμογή-προετοιμασία!



Και λίγο δίπλα, μία οικογενειακή, πλούσια σε ταλέντο οικογενειακή υπόθεση, Ο πατέρας, Μιχάλης Τακιδέλλης και ο υιός του, Κωνσταντίνος. Και οι δύο ένα εξαιρετικό σπουδαίο δίδυμο, όπου ο πατέρας με το νέό του όπλo, YaCar Cross, βάζει στο δρόμο την εμπειρία και την τεχνική του...


O δε Κωνσταντίνος βάζει ''φωτιά'' στο δρόμο. Ο νεανικός ενθουσιασμός του μικρού σε συνδυασμό με το πηγαίο ταλέντο του, μαγνητίζει τα μάτια όσων βρίσκονταν στο Σπαθοβούνι. Το Σάββατο η συνέχεια επί της ''οθόνης''...

Κι έτσι η μέρα συμπληρώθηκε, σωστά!