Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αθλητής με τα... όλά του!

Ο αθλητής οφείλει να βρίσκεται πάντα στην κλασική οδό των σπουδών και κατόπιν να αφοσιωθεί στις προπονήσεις του. Για να συμβεί ωστόσο απαιτείται η σωστή διαχείριση της αποβολής της εμμονης. Ο Χρήστος Ντέκας, μαθητής της Γ! Λυκείου, σε θετική κατεύθυνση έχει προτεραιότητά την εκπαίδευσή του. Κι ο στόχος του στο μορφωτικό πεδίο είναι υψηλός!


 Ως αθλητής, κολυμβητής παρακαλώ, έχει σπουδαίες διακρίσεις με Α.Ο. Ωκεανός της Παλλήνης που αγωνίζεται. Με το karting ασχολείται από τις αρχές της δεκαετίας, ξεκίνησε με την καθοδήγηση του Δημήτρη Δέγλερη και από το 2011, αρχίζει να συμμετάσχει σε αγώνες. Μακριά από εμμονές, ως πραγματικός αθλητής ''ασκεί'' σε κάθε εμφάνισή του το χόμπι του ως ένας ταλαντούχος πραγματικός οδηγός αγώνων! 

Ο δεκαεπτάχρονος πλέον Χρήστος έχοντα μία αποχή δύο σχεδόν χρόνων από τους αγώνες karting, επανεμφανίζεται στο πρόσφατο διπλό αγώνα του Rotax Max Challenge 2020. H αποχή μπορεί μεν να ''κρατά'' πίσω τον κάθε αθλητή πλην όμως το ταλέντο του Χρήστου Ντέκα του αποδίδει μία γρήγορη ''επανεκκίνηση''. Οδηγεί σπουδαία και ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών και στου δύο αγώνες! Στο δεύτερο σκαλί και... στο πρώτο!