Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

To παπούτσι αλλού!


Η OMP Racing ιδρύθηκε το 1973 στη Γένοβα και έχει την έδρα της στη Ronco Scrivia. Σήμερα αποτελεί μία από από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες εξοπλισμού ένδυσης ασχολούμενων με το motorsport καθώς και ειδικών ανταλλακτικών αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ως κατασκευαστής η ΟΜP εκτός από τον προηγμένο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα πρώτο μέλημά της είναι η ασφάλειά του οδηγού ή μηχανικού.


Η πιο πρόσφατη νέα σειρά παπουτσιών της ΟΜΡ για karting είναι η K Style. Ειδικά το KS-3 είναι ελαφρύ, ασφαλές κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Τα νέα παπούτσια για το karting της ΟΜΡ τα ΚS-3 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας δέρμα σουέτ. Η σόλα ειδικά σχεδιασμένη για την οδήγηση καρτ, ''αγκαλιάζει'' την φτέρνα με εξαιρετικό ελαστικό υλικό για βελτιωμένη άνετη κίνηση και εφαρμογή. Πιό εντυπωσιακό απ' όλα είναι η τιμή του! Η αντιπροσωπεία της ΟΜΡ στη Ελλάδα, Racing Star, προσφέρει το ΚS-3 στα 80 ευρώ!

Η OMP κατασκευάζει πάνω από 2000 προϊόντα, σχεδόν εξ ολοκλήρου εγκεκριμένα από το Fédération Internationale de l'Automobile - FIA, της οποίας η Ιταλική εταιρία είναι επίσημος αποκλειστικός προμηθευτής. 

Στην Ελλάδα μπορείτε να δείτε την σειρά OMP, την στην κυριολεξία εντυπωσιακή πολύχρωμη γκάμα, κράνη, φόρμες, παπούτσια και αξεσουάρ που προτιμούν οι κορυφαία πρωταθλητές σε όλο τον κόσμο, στο σπουδαίο και μοναδικό Showroom-ΟΜΡ στη Racing Star στο κέντρο της Αθήνας στην Αμβροσίου Φραντζή 94 (Νέος Κόσμος 11744, τηλ.: 210 9011424). Για όσους μένουν εκτός Αθηνών το www.racingstar.gr, σας 'ταξιδεύει' σε μία εύκολη 'ιντερνετική' αγορά!