Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Το τρίγωνο... των μπλε..!

Ομόσταυλοι, φίλοι, σπουδαίοι αθλητές, άριστοι οδηγοί σε διαφορετικές κατηγορίες. Στα ''μπλε'' χρώματα της Rraga, στην ομάδα των αδελφών Βασίλη και Νίκου Ζάχου, Praga Zahos Karting Team, οι Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, Αντώνης Βούρος και ο Νικόλας Λύκος. Πέρα από την κοινή τους παρουσία στην ίδια ομάδα, έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους και μία όμορφη παρέα. 

Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος στην κατηγορία Junior, παρουσιάζετε το 2021, ιδιαίτερα ανταγωνιστικός δείγμα της συγκεντρωμένης δουλειάς που γίνεται με την συνεργασία των στελεχών της ομάδας. 

Ο Αντώνης Βούρος στην κατηγορία Mini, σύντομα στην μικρή, μόλις ενός χρόνου, ιστορίας του στο karting έχει ''ανεβάσει'' τον πήχη ανά αγώνα μόνο σε επίπεδο, βάθρου! 

Ο Νικόλας Λύκος επιστρέφει στην αγωνιστική δραστηριότητα, προετοιμασμένος με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της κατηγορίας Senior. 

Και οι τρεις σπουδαίοι οδηγοί βρίσκονται σήμερα στην πίστα karting της Καλαμάτας, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους, για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2021 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.