Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Στον παράδεισο του... πιλότου!


Κάνοντας αριστερά όπως κατεβαίνουμε την Συγγρού ή την Καλλιρόης ή ανεβαίνοντας δεξιά στο Fix βρισκόμαστε στη Φραντζή. Στο 94 του κεντρικού δρόμου του Νέου Κόσμου συναντάμε το όνειρο του κάθε πιλότου, που ψάχνει τα κατάλληλα είδη προσωπικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας! Το κατάστημα Racing Star αποτελεί ένα ξεχωριστό πόλο προσέγγισης κάθε οδηγού αγώνων. Διαθέτει όλα τα είδη σε πλήρη σειρά χρωμάτων και μεγεθών, να τα πιάσετε να τα δοκιμάσετε σε δύο σπουδαίους χώρους. Εντυπωσιακό δε είναι το Showroom της ΟΜΡ, που στην κυριολεξία αποτελεί κάτι μοναδικό στο είδος του στη Ελλάδα! Είναι δύσκολο να διαλέξεις κάτι από την τεράστια ''γκάμα'' προϊόντων που διατίθενται στο Racing Star, με την δυσκολία της αδικίας των χιλιάδων κωδικών που υπάρχουν, σας παρουσιάζουμε:                                   

Τα ειδικά παπούτσια για karting της OMP, KS-3 από εξαιρετικό δέρμα καστόρι με υψηλής ποιότητας επένδυση. Το OMP KS-3 είναι ειδικά σχεδιασμένο για οδηγούς καρτ ενώ η εμφάνισή του αποτελεί πρόκληση κορυφαίας επιλογής. Οι χρωματικές επιλογές, εκτός από τα μονόχρωμα μαύρο και κόκκινο, έχουμε και τους δίχρωμους συνδυασμούς μαύρο-άσπρο, μαύρο-κίτρινο φλούο, μαύρο-κόκκινο και μπλε-γαλάζιο. Αν τα δείτε σίγουρα θα τα θέλετε όλα! Yπάρχουν και σε όλα τα μεγέθη από 32 ως 37.


Έτσι κι αλλιώς το motorsport είναι ανταγωνιστικό, δεν θα είναι οι σχεδιαστές και τα εργοστάσια που προμηθεύουν τους πιλότος με προϊόντα ειδικής ένδυσης...; H Sparco λοιπόν έχει το δικό της κορυφαίο παπούτσι για τους αγωνιζόμενους οδηγούς karting! Μάλιστα το ονομάζει: K-Pole! Το παπούτσι K-Pole σχεδιάστηκε ειδικά για την μακρόχρονη ανθεκτικότητα ενώ παράλληλα προσφέρει άνεσης σε αυτόν που τα φοράει. Ξεχωριστά σχεδιασμένο, το K-Pole διαθέτει ένα αναπνεύσιμο διάτρητο ματ τυπωμένο πάνω μέρος με διχρωμία σε αντίθεση. Διατίθεται σε έξι χρώματα σε μεγέθη 26 έως 48.


Το θέμα της ασφάλειας στο motorsport δεν έχει απλά προτεραιότητα, αποτελεί την αρχή. Πρώτα επιλέγουμε τα απαιτούμενα για την ασφάλειά μας και κατόπιν αποφασίζουμε τι θα οδηγήσουμε! Και σε αυτά έκπτωση δεν κάνουμε. Επιλέγουμε επώνυμα με την ανάλογη έγκριση από Παγκόσμια Ομοσπονδία. Το κράνος KC7-CMR είναι ελαφρύ και σχεδιάστηκε σύμφωνα με την πλατφόρμα HP7 της F1. Ο κομψός, αεροδυναμικός σχεδιασμός διαθέτει προηγμένο σύστημα εξαερισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς εισαγωγές αέρα για μεγιστοποίηση της ψύξης και γείσο διπλής οθόνης κατά της ομίχλης (DSAF) για την εξάλειψη της. Το KC7 έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί το βάρος του κράνους για οδηγούς καρτ κάτω των 15 ετών και είναι ιδανικό για την επόμενη γενιά πρωταθλητών καθώς ξεκινούν την αγωνιστική τους καριέρα. Το βάρος του είναι μόλις 1185g για τα μεγέθη του 52 έως 56 ενώ ανεβαίνει στα 1230g στα μεγέθη 57 έως 59. Η κορυφαία και μία από τις παλαιότερες εταιρίες υπογράφει το συγκεκριμένο, προϊόν! Η Bell! Απλά για την ασφάλειά σου, δεν θα πειραματίζεσαι!

Οι τιμές είναι μια ξεχωριστή πρόκληση... 

Racing Star
Αμβροσίου Φραντζή 94, Αθήνα 117 44

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη 9:00π.μ.–7:30μ.μ.
Τετάρτη 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη 9:00π.μ.–7:30μ.μ.
Παρασκευή 9:00π.μ.–7:30μ.μ.
Σάββατο 9:00π.μ.–2:30μ.μ.
Τηλέφωνο: 21 0901 1424