Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Οικογενειακή υπόθεση οδηγών και ομαδάρχη!


Είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 2007, σήμερα είναι μαθητής της Γ! Γυμνασίου και έχει ξεκινήσει την εμπλοκή του με το karting σε ηλικία πέντε(!) ετών. Σταδιακά πέρασε από τις ηλικιακές ''κλάσεις''-κατηγορίες mini, junior και πλέον οδηγεί στην κατηγορία senior! Ως οδηγός δείχνει την σοβαρή αγωνιστική παιδεία που έχει αποκτήσει μέσα κι έξω από την πίστα. Έχει δουλέψει πολλές ώρες με τον... ομαδάρχή του κι αυτό το διαπιστώνετε όταν τον παρακολουθήσει κάποιος τον τρόπο οδήγησης.


Ο οδηγός λοιπόν σήμερα της κατηγορίας senior, Χρήστος Χατζής από την γνωριμία του με το αγωνιστικό karting, πριν σχεδόν δέκα χρόνια και από το σταδιακό του πέρασμα από κατηγορία σε κατηγορία αλλά και την σπουδαία οδηγική εξέλιξη του την πραγματοποίησε σε μία και μοναδική ομάδα, στην Chatzis Racing Karting Team. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ''βρεθεί'' σε άλλη αφού την συγκεκριμένη την έχει ιδρύσει και την ''τρέχει'' ο πατέράς του Κώστας Χατζής! (Στην φωτογραφία Κώστας και Χρήστος Χατζής)


H Chatzis Racing Karting Team με μακρά παρακαταθήκη, μεγάλης εμπειρίας, σπουδαίων επιτυχιών και κορυφαίων επιδόσεων έχει αφήσει το αποτύπωμά της και στο δικό της παιδί, τον Χρήστο. Ο οδηγός της Chatzis Racing Karting Team, Χρήστος Χατζής δείχνει συνεχώς τα στοιχεία εκείνα που παρουσιάζουν οι οδηγοί που αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ομάδας που ανήκουν! Πέρα δε από αυτό ο Χρήστος εκδηλώνει ένα σπάνιο προσωπικό χαρακτήρα ως νεαρού της σημερινής εποχής, διατηρώντας σχέσης φιλίας με συναθλητές του ομόσταυλους ή αντιπάλους!


Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο μικρότερος Χατζής, ο ''Βενιαμίν'' Γιάννης 
 (Στην φωτογραφία Γιάννης και Χρήστος Χατζής)που έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του'10 και ακολουθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης-εμπλοκής με το αγωνιστικό karting της Chatzis Racing Karting Team που εφαρμόστηκε-εφαρμόζει στον Χρήστο. 

Κατόπιν της πρώτης φετινής εμφάνισης της Chatzis Racing Karting Team με τον Χρήστο Χατζή, στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η προσπάθεια συνεχίζεται με την συμμετοχή στον 1ο Γύρο του Rotax MAX Challenge GR'22, την Κυριακή 3 Απριλίου στην πίστα των Αφιδνών!