Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Επίπεδο ικανοποίησης αμοιβαίο με κοινό στόχο: Tην Πρώτη θέση!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Η Speed Force είναι ομάδα στο αγωνιστικό karting με σημαντική αθλητική ικανότητα στους Ελληνικούς θεσμούς και σπουδαίες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες. Ο Τάσος Τσερανίδης (Φωτ.: Πάνω) κατευθύνει την ομάδα έχοντας δίπλά του τους γιούς του Στέφανο και Γιώργο αποτελώντας μια ισχυρή και δυναμική έμπειρη ομάδα που έχει προκύψει από την σκληρή και επίμονη δουλειά. Στον πρόσφατο αγώνα, στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting η ομάδα Speed Force πέτυχε την απόλυτη διάκριση να είναι πρώτη και στις τρεις κατηγορίες που έγιναν...


Με τη λέξη αυτοπεποίθηση εννοούμε τη σιγουριά στις ικανότητες και τις δυνάμεις κάθε ομάδας. Στην Speed Force η αυτοπεποίθηση είναι αμοιβαία μεταξύ ομάδας και οδηγού. Οι οδηγοί της Speed Force, έχουν δουλέψει σκληρά, έχουν βάλει όλο το ταλέντό τους στο ''δρόμο'' και αξιοποιούν την κάθε συμβουλή για καλύτερη κορυφαία επίδοση! Οπότε το αποτέλεσμα είναι μία φυσιολογική εξέλιξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο παράδειγμα της τριπλής επιτυχίας σε ένα δύσκολο αγώνα με σπουδαίους αντιπάλους αλλά και ''κόντρα'' στις ακραίες καιρικές συνθήκες!

Στην κατηγορία Μini, λοιπόν ο Νικόλας Καραγιάννης, γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου του 2011, ήταν ο θριαμβευτής της κατηγορίας του. Η νίκη του ''μικρού'' της ομάδας Speed Force στην πρεμιέρα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν η δεύτερη στην καριέρά του. Το Μάιο του περασμένου χρόνου στην πίστα των Χανίων, είχε ανέβει για πρώτη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον αγώνα του Rotax MAX Challenge GR'21. Ήταν και ο πρώτος αγώνας του στο karting!


Tην συνέχεια για την Speed Force έδωσε ο Μανώλης Λιουδάκης που γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 2008 και είναι μαθητής της Β! Γυμνασίου. Στην πρεμιέρα των φετινών θεσμών, στο Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν δεύτερος φιναλίστ του τίτλου, όμως στο πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος ήταν ο άξιος νικητής! Ιδιαίτερος αγώνας-νίκη για τον Κρητικό οδηγό της κατηγορίας Junior, αφού η καρό σημαία που πήρε ήταν η πρώτη στην αγωνιστική του πορεία!



Και τέλος στην Senior o πολυνίκης των τελευταίων ετών στο Ελληνικό Karting, Στυλιανός Πετρίσης ''έγραψε'' στο παλμαρές του την 25(!!!) νίκή του βάζοντάς την παρακαταθήκη για ένα ακόμα τίτλο. Ο Στυλιανός έχει στην πλούσια συλλογή του ήδη δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Junior και Senior), ένα Πανελλήνιο Κύπελλο (Μini), ένα ΙΑΜΕ Series (Junior), δύο Rotax MAX Challenge GR (Senior) και τρεις νίκες στο PICK Πάτρας (2 Mini-Senior)

Όπως είναι προφανές, το επίπεδο ικανοποίησης είναι αμοιβαίο μεταξύ ομάδας και οδηγών ή οδηγών και ομάδας. Εξαρτάται, εν πολλοίς, από το τι προσδοκούν και οι οι δύο πλευρές. Είναι δεδομένο ότι ο στόχος είναι κοινός: H πρώτη θέση!