Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Να γίνεις Ευρωπαίος!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Το https://kartisidea.blogspot.com είναι στην κυριολεξία ο ορισμός, το μέσο και ''αρωγός'' των διοχετεύομένων στο κοινό ειδήσεων, μηνυμάτων, πληροφοριών ή ιδεών σχετικά με το karting στην Ελλάδα. Το karting_is_idea με αμιγή δραστηριότητα το karting αποτελεί σήμερα την μοναδική στην Ελλάδα πηγή ενημέρωσης! Το 2021 η επισκεψιμότητα του ήταν 1.231.543 ενώ στο έτος που βρισκόμαστε και ενώ απομένουν σχεδόν 70 ημέρες για να ''κλείσει'' ο χρόνος πάντα με τα στοιχεία του Google Analytics το αντιστοιχο στοιχείο αγγίζει το 1.500.000!

Ως ΜΜΕ το karting_is_idea σε συνδιασμό με την πολύχρονη και πολύπλευρη γνώση του ιδρυτή του πέρα από την προσφορά ανάδειξης του συγκεκριμένου σπορ στην Ελλάδα μπορεί να αξιοποιεί τα δρώμενα, να αποκτά δεκτικότητα σε νέες ιδέες, διαμορφώνοντας πιο οργανωμένη αντίληψη για τα πράγματα την οποιά πάντα μεταφέρει στους ''αναγνώστες'' του.

Με τον καταιγισμό των πραγμάτων που προβάλλουν τα τελευταία χρόνια στην διεθνή σκηνή του karting και οδηγούν τους ''αναγνώστες'' καθώς και τους ''δημοσιογράφους'' των social media σε συγγραφική σύγχυση απο τις διαδιακστικές δράσεις των ελλήνων οδηγών στις πίστες του εξωτερικού απο την στιγμή που καθίστατε δύσκολη η παρακολούθηση του πότε, που, ποιοι, πόσοι από το εξής θα περιμένουμε την ανάλογη ενημέρωση στο mail:

kart.is.blog@gmail.com

Κατόπιν κι απ'την στιγμή που επιβαιβεώνετε το περιεχόμενο του mail θα κρίνετε δημοσιογραφικά αν το karting_is_idea το καλύψει ή όχι. Κι αυτό προς αποφυγεί των μέχρι σήμερα συμβάντων, για συμμετοχή οδηγού σε θεσμό ''Α'' και την ίδια ημέρα συμμετείχε σε θεσμό ''Β'' σε άλλη χώρα!