Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Όλο και πιο ψηλά..!


Η Apifon είναι εκ των κορυφαίων αναπτυσσόμενων εταιρειών τεχνολογίας στις υπηρεσίες business messaging και mobile marketing. Η ελληνική εταιρεία partner της Google για το ερευνητικό της πρόγραμμα για το RCS.


Με το σλόγκαν ''Όλο και πιο ψηλά...'' η Eλληνική Apifon εκφράζοντας τον νεανικό επιστημονικό ενθουσιασμό των στελεχών της κατακτά με σοβαρότητα και δυναμισμό ένα μεγάλο μερίδιο στην Ελληνική αγορά της επικοινωνίας. Στη δράση της αυτή ''στρέφεται'' και στο χορηγικό τομέα, του πολιτισμού και ειδικότερα στην υποστήριξη νέων παιδιών που διαπρέπουν με την παρουσία τους σε κορυφαίους Παγκόσμιους αθλητικούς θεσμούς, προβάλλοντας τη χώρα μας, ενώ αποτελούν την αυριανή παρακαταθήκη στον αθλητισμό.

Η Αpifon κάνει πλέον έντονη την παρουσία της στις διεθνείς πίστες του karting και μάλιστα στον κορυφαίας δυσκολίας παγκόσμιο θεσμό WSK! Εκλεκτοί πρεσβευτές της σε αυτό το Παγκόσμιο ραντεβού, των 300 και πλέον οδηγών από 110 χώρες του πλανήτη, υποστηρίζοντας δύο σπουδαίους Έλληνες πιλότους, δύο αδέλφια! 



Η Νεφέλη και ο Ιάσoνας Κοσμόπουλος, σχεδόν 12 χρονών η πιλότος και δύο χρόνια μικρότερος ο νεαρός! Δίδυμο με βαθιά αγωνιστική παιδεία, εξαιρετική τεχνική στην οδήγηση, πειθαρχημένοι και ταχύτατοι, σύμφωνα με τις συμβουλές και τις απαιτήσεις της ομάδας τους Cosmosrally Kart Academy. Κινούνται όλο και πιο ψηλά!

Το επικοινωνιακό ενδιαφέρον της πανσπερμίας του WSK και το μήνυμα που φτάνει στις 110 χώρες των συμμετεχόντων έχει τίτλο: Δύο μικροί πιλότοι από την Ελλάδα, αδέλφια, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι, κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε συμμετοχή στο WSK. Κινούνται όλο και πιο ψηλά!-