Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Μία ομάδα, μία ιδιαίτερη σχέση!

Αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση του κόουτς μιας ομάδα αγωνιστικού karting με τους οδηγούς του είναι το κάτι που την ξεχωρίζει. Είναι ακριβώς η εμπλοκή, σύζευξη και εμπιστοσύνη που συνδέει τις δύο πλευρές με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων. Ο Τάσος Τσερανίδης ως επικεφαλής της ομάδας Speed Force είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως και οι οδηγοί του που διακρίνονται με ιδιαίτερη επιτυχία στους αγώνες των εθνικών θεσμών και επάθλων καθώς και σε σπουδαίες διεθνείς συναντήσεις!


Η αγωνιστική πορεία των οδηγών και η συνεργασία τους με τον κόουτς αποτελεί πάντα, όπως είναι απόλυτα φυσικό το ενδιαφέρον των γονιών τους. Και σε αυτό τον τομέα η ομάδα Speed Force κινείται παράλληλα, έχοντας ''ανοικτή'' την επικοινωνία και με τον γονέα. Η πίστα της SF στην Βάρη δεν αποτελεί μόνο την έδρα-εγκαταστάσεις της ομάδας αλλά και ένα κέντρο και κοινωνικής συνάντησης για όλους οδηγούς, γονείς, μηχανικούς και κόουτς.



Στην πρόσφατη εκδήλωση για στην κοπή της πίτας για την νέα χρονιά, εκτός από την παραδοσιακή διαδικασία η οικογένεια Τσερανίδη που σύσσωμη στελεχώνει την ομάδα, προέβει σε ανακοινώσεις για τα μελλοντικά σχέδια της. Σχέδια που εκτός από το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνουν και σημαντικές ενέργειες αναπτυξης του σπορ στην Ελλάδα! Η βραδιά έκλεισε με την βράβευση των οδηγών της Speed Force που διακρίθηκαν το 2022 καθώς και των γονέων για την συμπαράστασή τους στο δύσκολο υποστηρικτικό τους ''έργο''. Την ιδιαίτερη τιμή δε είχαν οι ''μητέρες'' (Φωτ.: Πάνω) των οδηγών που πραγματικά ο ρόλός τους είναι πολυποίκιλος και πάντα καθοριστικός για την εξέλιξη του κάθε παιδιού-οδηγού!