Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Re-Establishment όπως λέμε επανίδρυση!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Πολλαπλά μηνύματα και απαντήσεις προς πολλές πλευρές προκείπτουν από το ενδιαφέρον, την συνεργασία των Γιάννη Αντωνιάδη, Γιώργου Λαζαράκου και του kartisidea.blogspot για την προσπάθεια επανίδρυσης της κατηγορίας, των εξατάχυτων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2024. Μία σχετική ισσοροπια στα κιλά, ενιαίο ελαστικό μεταξύ Κz-Kz2 και το ενδιαφέρον αναπτερόθηκε! Στην επερχόμενη πρεμιέρα, Κυριακή 14 Ιουλίου στην πίστα της Καλαμάτας στη εντυπωσιακή κατηγορία θα συμμετάσχουν εννιά οδηγοί! Οι εξής:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΣ / FORMULA K
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ- ΚΑΣΤΙΝΙΕΙΡΑ / PAROLIN-TM
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΑΝ / CRG-TM R2
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ / SODI KART-TM
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ / FORMULA K TM R2
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΚΟΣ / FORMULA K
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / SODI-TM
ΦΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ / PAROLIN
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ / MARANELLO-TM

Θα είναι ο πρώτος αγώνας από τους τέσσερεις που περιλαμβάνει ο φετινός εθνικός θεσμός! Ο πολυνίκης των τελευταίων ετών σε αυτή την κατηγορία, Φώτης Σωτηρόπουλος θα αναμετριθεί με τον 16 χρονο πλέον Νικόλα Λύκο που επανέρχετε σε αγωνιστική δράση μετά από δύο χρόνια. Δύο χρόνια που εστσίασε στη προετοιμασία για την απαιτιτική κατηγορία των εξατάχυτων. Ο έμπειρος Φώτης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Νικόλας, βρέθηκαν πολλές φορές στην πίστα των Μεγάρων προπονούμενοι στη ΚΖ κατηγορία προσφέροντας ένα σπάνιο θεάμα, αφήνοντας πάμπολες υποσχέσεις για την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνηση! Όμως και όλοι οι συμμετέχοντες φιλοδοξούν και είναι ικανοί να παίξουν πρωτεύντα ρόλο. Κάτι που προσδίδει στην κατηγορία τεράστιο ενδιαφέρον.

Πριν σας υπενθυμίσουμε το Κυριακάτικο ραντεβού σας στην Πίστα Κάρτ Καλαμάτας, Παραλία (Δίπλα στην καταπληκτική παραλία) Μπούκας Μεσσήνης, Καλαμάτα 241 00, Τηλ.: 2721 091351 να σας ενημερώσουμε: Εκτός από την KZ κατηγορία όλες οι υπόλοιπες είναι ''γεμάτες'' με τους έλληνες πιλότους! Ιδιαίτερα οι διεθνείς, οδηγοί που συμμετέχουν σε αγώνες του εξωτερικού, πλαισιώνουν την Junior και Senior κρατώντας ψηλά το θερμόμετρο του ενδιαφέροντος! Ραντεβού στην Καλαμάτα...