Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Απο τα Μέγαρα στην Franciacorta!


Ο Μανώλης Λιουδάκης κατόπιν των εξαιρετικών εμφανίσεων επί δύο χρόνια στην κατηγορία Junior, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος. Παράλληλα κατέκτησε και δύο τίτλους στους εμπορικούς θεσμούς του RMC και του Italian American Motor Engineering. Σήμερα στην κατηγορία Senior πλέον συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες έχοντας καταγράψει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο νεαρός οδηγός - γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 2008 - έχει συμπεριλάβει στο φετινό του πρόγραμμα για το επόμενο δεκαπενθήμερο δύο σπουδαίες διεθνείς συναντήσεις που θα γίνουν στην πιστα Franciacorta Karting Track στην γείτονο χώρα, Ιταλία. Συγκεκριμένα το ερχόμενο ''ΠΣΚ'' (28-30 Ιουνιου) θα παρει μερος στο WSK Euro Series και το επόμενο σε αγώνα του RMC Euro Trophy.

O Μανώλης Λιουδάκης στο πλαίσιο προετοιμασίας του για τις δυσκολες διεθνείς υποχρεώσεις του, συμμετείχε στο αγωνα του RMC 2024, του ελληνικού θεσμού, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων. Ο διεθνης οδηγός επικράτησε στην κατηγορία Senior, δειχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αύριο ο Μανώλης Λιουδάκης με την αμέριστη συμπαράσταση του πατέρα του, Γιάννη (Φωτ.), ''πετάει'' για την Ιταλία έχοντας μπροστά του ένα έντονα αγωνιστικό δεκαπενθήμερο!