Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο κατάλληλος οδηγός στην κατάλληλη θέση!


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Ένας κορυφαίος coach είναι αυτός που έχει εξαιρετική κατάρτιση, πολυετή εμπειρία αλλά πάνω από όλα ο άνθρωπος που έχει ως στόχο του, να βελτιώνει τις επιδόσεις των οδηγών του. Να τους εμπνέει, να τους παρακινεί να γίνουν πιο ενεργοί, υγιείς, να νοιώθουν το αίσθημα της χαράς και της ευεξίας σε πρώτο χρόνο και στον επόμενο να είναι νικητές!

Ο Σταμάτης Κατσίμης, έχοντας ίσως το πιο βαρύ βιογραφικό στον χώρο του Ελληνικού motorsport ήταν η επιλογή της DR-Rotax Racing Team για τον ρόλο του coach. O CEO της Rotax Hellas, Δημήτρης Γαλάτσης δήλωσε για την επιλογή του Έλληνα οδηγού αγώνων αυτοκινήτου και καρτ: ''...Εμείς στην DR-Rotax Racing Team επιλέγουμε διεξοδικά τους συνεργάτες μας. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γνωρίζουμε ότι η προσωπική προπόνηση πέραν των γνώσεων, απαιτεί ιδιαίτερες επικοινωνιακές δεξιότητες, ειδικές ικανότητες και το σπουδαιότερο ανώτερη εκπαιδευτική παιδεία. Ο Σταμάτης Κατσίμης διαθέτει τα προηγούμενα και η συνεργασία μαζί του ήταν το αυτονόητο...''

Σταμάτης Κατσίμης (Βιογραφικό): Γεννήθηκε τον Μάιο του 1982, είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι αθλητής, Μαραθωνοδρόμος και οδηγός αγώνων αυτοκινήτων. Έχει συμμετάσχει σε 185 αγώνες στην Ελλάδα και 35 σε διεθνείς στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος εκτός από αγώνες karting και σε αγώνες Formula 3, Formula Renault F2000, Φόρμουλα SLF, BTCC, Group A, Prototype, Mini Rushour συμμετέχοντας στους θεσμούς Ελληνικό πρωτάθλημα Formula 3, Πρωτάθλημα Ελλάδος Αναβάσεων, Πρωτάθλημα Ελλάδος Ράλι, Ιταλική Formula 3, Ιταλική Formula Renault καθώς και Πρωτάθλημα πρωτοτύπων GB. Επίσης σε αγώνες 6ωρης αντοχής (Ιταλία), World Championship Superleague Formula και Mini Rushour. Ακόμα σε αγώνες και πίστες στην Ιταλία, Mugello, Monza, Imola, Vallelunga, Misano, Magione, Varano, Bari, Pergus, στο Ηνωμένο Βασίλειο, Silverstone, Donington Park, Brands Hatch, Croft, στο Βέλγιο, SPA, Zolder, στη Γερμανία, Nürburgring, στην Αυστρία, Red Bull Ring, στην Ισπανία, Χερέθ, στην Πορτογαλία, Εστορίλ, στην Τσεχία, Μπρνο καθώς και στην Ελλάδα στις πίστες των Σερρών και των Μεγάρων. Έχει κατακτήσει τους τίτλους στην Ιταλική Φόρμουλα 3 (Κλάση Β) το 2001,το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.