Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το μεγάλο ταξίδι του μικρού του Οδυσσέα!


Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα παιδιά, σε όλο και μικρότερες ηλικίες, ασχολούνται με το karting. Tην τελευταία δεκαετία η κατηγορία mini των εθνικών θεσμών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ή Κύπελλο συγκεντρώνει πάντα τις περισσότερες συμμετοχές. 

Είναι κοινή πεποίθηση ότι η πρακτική άσκηση-δοκιμές για τα μικρά παιδιά-οδηγούς απαιτεί συγκέντρωση από αυτά και εξειδίκευση από τον κόουτς-μηχανικό που έχει την ευθύνη προσαρμογής του στον δύσκολο μεν μαγικό δε κόσμο του αγωνιστικού karting.

O συνδυασμός του μικρού Οδυσσέα Νάτση με τη ομάδα του Κώστα Χατζή (Chatzis Racing Team / RedSpeed) αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας σωστής, με συγκεκριμένο πρόγραμμα αρχής. 

Ο νεαρός Οδυσσέας με την καθοδήγηση του Κώστα Χατζή, ξεκίνησε την ενασχόλησή του, δειλά-δειλά το 2021. Παρακολουθώντας τον από τα περσινά πρώτα βήματα στην πίστα ως σήμερα με την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα / Μini μπορεί να διαπιστώσει και ο πιο απλός παρατηρητής την πρόοδο του οδηγού πλέον.

Ο Οδυσσέας Νάτσης έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο αγωνιστικό περιβαλλον και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Το 2023 πλησιάζει και το κενό που προκύπτει ως την έναρξη του Πρωταθλήματος ενδύκνειται για μία σωστή προετοιμασία!